Placări din sticlă vopsită / printată

Utilizări : este destinată unor întrebuințări multiple în situațiile în care se urmărește aspectul estetic al sticlei colorate sau anumite performanțe privind controlul solar:
• în decorațiuni, amenajări interioare, mobilier;
• la fațade și luminatoare – în simplu sau dublu vitraj

Transformarea in uzina SGG PARSOL poate fi prelucrat la fel ca sticla clara SGG PLANILUX si este fabricarea altor produse transformate sticla cu depuneri, sticla stratificata, calitata, lacuita, fasonata, oglinzi, geamuri izolante etc.
Punerea in opera Posibilitatile si recomandarile privind aplicarea unei sticla colorate de tip SGG PARSOL sunt identie cu cele ale unei sricle clare odisnuite. In anumite conditii de utilizare, se recomanda calirea geamului pentru a se preveni riscul de spargere termica

Placarea cu sticlă (fie colorata, transparentă sau vopsită) dă un plus de originalitate și personalitate amenajării locuinței. Sticla se poate folosi cu succes în locul faianței în bucătăriile moderne, chiar în locul vopselei (uneori plictisitoare) pe oricare dintre pereții casei. Recomandăm placarea cu sticlă în băi, bucătării, dar și în  spații comerciale, zonele cu trafic intens din birouri, recepții, cabinete medicale, saloane de înfrumusețare etc. Avantajul este că aceste plăci se pot curăța și steriliza cu ușurință iar luciul sticlei conferă spațiului o eleganță deosebită. Rosturile inestetice dispar, deoarece sticla este montată în bucăți de dimensiuni mari.
Pentru placajele de sticlă folosim sticlă float sau ultraclear (șlefuit și securizat) de 6 mm.
Sticla poate fi personalizată fie cu fototapet (se aplică pe sticlă o fotografie aleasă de client) sau poate fi vopsită în întregime folosind culorile din catalogul RAL. Plăcile de sticlă sunt prinse cu diferite tipuri de pofile. Tăierea se face la orice dimensiune.

Contact

Cereți o ofertă personalizată

Fiecare proiect este una specială și unică, tocmai de aceea vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate.
Contact