Pereți de sticlă

Se execută din sticlă securizată, de diferite tipuri care pot fi personalizate la cererea clientului prin diferite metode și tehnici: sablare, vopsire, gravare, etc.

Asigurăm montaj și accesoriile necesare pentru realizarea lucrărilor

Compartimentarea cu pereți de sticlă reprezinta o alternativa modernă pentru partiționarea diferitelor spații. Această metodă de compartimentare se poate utiliza cu succes în spații de birouri, locații comerciale sau chiar locuințe particulare.

Fațadele din sticlă pot fi o soluție perfectă atât pentru interiorul cât și pentru exteriorul clădirilor sau spațiilor comerciale. Acestea sunt alcătuite integral din sticlă cu prindere în profiluri din aluminiu.

Vă asigurăm că vom folosi materiale de cea mai înaltă calitate – sticlă securizată care vă protejează împotriva infracțiunilor.

Totodată, în cazul în care alegeți serviciile noastre, vă vom fi alături de-a lungul întregului proiect de la faza de idee, prin proiectare, realizare, montare, oferindu-vă sfaturi utile pentru a găsi soluțiile optime. Vă vom ajuta să alegeți cele mai bune accesorii și să vă bucurați de o experiență unică. Veți vedea lumea într-o altă lumină.

CONTACTATI-NE!
Contact

Cereți o ofertă personalizată

Fiecare proiect este una specială și unică, tocmai de aceea vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate.
Contact