COPERTINE

Se execută din sticlă securizată + laminată pentru a da o rezistență fizică structurii.

Se pot folosi mai multe tipuri de sticle după cerința clientului. La cerere se pot personaliza prin vopsire, sablare, gravare etc.

Totodată asigurăm montaj și bineînțeles toate accesoriile necesare.

Copertinele din sticlă sunt elemente arhitecturale și de design spectaculoase și moderne, fiind soluția ideală pentru intrările în clădiri. Au scopul de a proteja intrarea de soare, ploaie, zăpadă etc. având un design modern și atractiv. Conferă un sentiment de siguranță, sunt elegante și estetice transformă orice clădire într-o adevărată operă de artă cu care proprietarii se pot mândri.

Copertinele noastre nu sunt doar un simplu element arhitectural, dimpotrivă! Pe lângă rolul estetic și cel de a permite luminii sa intre în interiorul clădiri, protejează împotriva ploii. Mai mult de atât, aceste elemente vor fi o adevărată experiență: nimic nu se compară cu sunetul ploii sau cu acel sentiment de a sta sub această sticlă securizată în timp ce plouă.

Copertine din sticla securizata se potrivesc oricăror tipuri de clădiri: case de locuit, intrări de instituții, firme, magazine, școli etc.

Produse din sticla securizată și/sau laminată, copertinele sunt structuri complexe din inox și sticlă, fiind soluțiile ideale pentru a lumina ușile de intrare.

Puteți opta pentru o gama variată de culori, dar și pentru variante de sticlă transparentă. Sunt rezistente și vor apăra intrarea de fenomenele extreme ale naturii, indiferent de anotimp. Sticla este tratată astfel încât să vă puteți bucura de ea pe termen îndelungat.

Dimensionarea configurației sticlei se face tinând cont de mai mulți factori: dimensiunea plăcilor din sticlă, numărul punctelor de prindere, distanțele dintre punctele de prindere, valorile încărcăturilor cumulate (greutatea copertinei propriu-zise, încărcarea cu zăpadă din timpul iernii, rezistenta la vânt etc.).

Copertinele din sticla vin în mai multe dimensiuni standard, dar pot fi si personalizate specific clădirii.

Contact

Cereți o ofertă personalizată

Fiecare proiect este una specială și unică, tocmai de aceea vă stăm la dispoziție cu oferte personalizate.
Contact