Loading...
Despre noi 2018-04-10T16:15:56+00:00

Cine suntem

Primer Electro SRL a fost înfiinţată în anul 1996, când şi-a început activitatea de prestări servicii în domeniul tăierii şi montării geamurilor, oglinzilor, respectiv producerea de geam termopan .

        Echipa noastră, tânără şi dinamică, vă stă mereu la dispoziţie oferind calitate şi seriozitate. Flexibilitatea şi personalizarea ofertelor precum şi elbarorarea de soluţii practice şi fiabile pentru clienţi ne diferenţiază şi ne fac atractivi. Avem ca scop principal satisfacerea cerinţelor clientului, misiunea noastră fiind transformarea în realitate a visurilor clienţilor noştri din materiale de cea mai bună calitate şi preţuri avantajoase.

Din această cauză lucrăm cu sticlă de la Saint Gobain. Credem, că un client mulţumit reprezintă cea mai bună formă de promovare .
Scopul nostru este să dezvoltăm relaţii pe termen lung cu partenerii noştri, de aceea suntem întodeauna deschişi la diverse tipuri de colaborare. Sperăm că putem fi soluţia optimă pentru dumneavoastră.

Scopul nostru

Avem ca scop principal satisfacerea cerinţelor clientului, misiunea noastră fiind transformarea în realitate a visurilor clienţilor noştri din materiale de cea mai bună calitate şi preţuri avantajoase.

In perioada 5 August - 18 August 2019 echipa Primer Electro va fi in concediu.
+