Jaluzele automatizate in termopan

    Uni-Jaluzea este un sistem de jaluzele, asamblate si permanent inchise in interiorul cavitatii geamurilor duble cunoscute sub denumirea de termopan.
    Dupa ce sunt inchise in spatiul dintre geamuri acestea sunt protejate de praf si actiunea directa a factorilor de mediu, jaluzele nu necesita curatare (interioara), ele ramanand mereu ca noi.
    Spre deosebire de jaluzelele externe, sistemul ofera, de asemenea o foarte buna imbunatatire a caracteristicilor de umbrire si de a spori valoarea-u a unei unitati sigilate.
    Uni-jaluzele sunt proiectate pentru a fi utilizate in geam dublu (termopan), jaluzelele de acest tip fiind fabricate in conformitate cu specificatiile tehnice si ridicand standardele de productie stricte.
    Ridicarea lamelelor componente a jaluzelei, coborarea si functiile de basculare sunt realizate cu ajutorul unei transmisii de rotatie prin intermediul unui sistem magnetic atasat de sticla, care garanteaza geamului termopan un sigiliul ermetic.
    Magnetul extern este fixat pe sticla cu un dublu-adeziv de inalta performanta, oferind aliniere perfecta cu magnetul intern inclusiv o o sensibilizare a elementelor componente. Coborarea se realizeaza folosind o bucla de cablu continu care conduce magnetul extern, acesta fiind tinut usor sub tensiune printr-un cablu de tensiunii pe sticla pina jos.