Producem vitralii clasice, usi sticla, pereti sticla, diverse inchideri sticla, luminatoare, pardoseli sticla. Preturi decente,calitate deosebita.

        A Primer Electro Kft 1996-ban alakult, cégünk üveg, tükör vágás, megmunkálás, szállitás és szereléssel foglalkozik.
        Munkaerőnk fiatalos és dinamikus, minden esetben minőséget és megbizhatóságot garantálhatunk ügyfeleinknek. Rugalmas, megbizható és testreszabott megoldásokat kinálunk minden eggyes megrendelőnknek. Számunkra elsődleges a vevőink elégedettsége, ugyanakkor elképzelésüket váltjuk valóra a lehető legjobb minőséggel és árral. Ezért kizárolag Saint Gobain üvegekkel dolgozunk. Hisszük, hogy ügyfeleink elégedetsége a legjobb formája, és útja termékeink előreviteléhez.
        Áraink személyre szabottak, ezért külön minden Kft kérésére alakitjuk. Függenek a rendelés mennyiségétől, fajtájától, szállitási feltételektől, és a fizetési határidőtől. Abban az esetben ha önök az Európai Únió tagjai, akkor az árak ÁFA mentesek.
Célunk, hogy hosszú távú kapcsolatot alakitsunk ki partnereinkkel, ezért nyitottak vagyunk bármilyen tipusú eggyüttműködésre. Azt reméljük, mi lehetünk a legjobb megoldás az ÖNÖK számára.